1. Home
  2. Cotxes
  3. Kia presenta el nou Sorento
Kia presenta el nou Sorento

Kia presenta el nou Sorento

0
1

Kia ha presentat la tercera generació del Sorento que tindrà una nova imatge, un estil atrevit i uns sofisticats detalls a l’exterior.

Kia sorento

Més llarg (4,78 metres), baix (reducció d’1,5 cm a l’altura del vehicle) i ample i amb una major distància entre eixos (2,78 metres), el nou Sorento es basa en el model anterior mostrant un aspecte premium, amb més espai i nombrosos elements innovadors.

La nova imatge és una evolució de l’actual vehicle, incorporant nous elements visuals inspirats en el concept car Kia Cross GT, continuant amb el llarg capó i un tractament distintius dels amples pilars D de la generació prèvia.

El frontal del nou Sorento incorpora la característica graella “nas de tigre” aquesta vegada més gran i dreta, amb un patró diferenciador amb forma tridimensional de diamant, i uns llargs llums en forma de fletxa. Una línia de sostre més baixa, una línia de cintura més alta i uns flancs més poderosos i arrodonits donen al cotxe una aparença espectacular.

Serà a l’interior del nou Sorento on hi haurà la major part de millores. L’estil de la cabina segueix una línia de modernitat i amplitud, dotant  l’interior d’un disseny i aparença estable. Aquesta amplitud queda reflectida en l’ampli panell d’instruments, detalls interiors i en la forma envoltant del quadre de comandaments que s’estén fins als revestiments de les portes. Una major proporció de materials tous i pell donen a la cabina una sensació d’exclusivitat i modernitat i atorga al nou Sorento un ambient de vehicle  premium,

També s’han millorat les suspensions i la rigidesa de l’estructura del vehicle. Això farà que la conducció sigui més còmoda i refinada.

Els compradors del Kia Sorento podran escollir entre una gran quantitat de tecnologies de seguretat activa com el control de creuer adaptatiu intel·ligent, el sistema d’assistència de manteniment de carril, l’alerta de col·lisió frontal, el sistema de detecció de l’angle mort, el sistema de control posterior del transit i la funció d’informació de límit de velocitat que mostra el límit de velocitat en el panell d’instruments del conductor basant-se em càmeres detectores de senyals de carreteres.

Quan surti a la venda a Europa, el Kia Sorento disposarà únicament dels motors 2.2 turbo dièsel i 2.4 GDI.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *