1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia presenta la nova versió d’altes prestacions Ceed GT
Kia presenta la nova versió d’altes prestacions Ceed GT

Kia presenta la nova versió d’altes prestacions Ceed GT

0
0
Foto: Kia
Foto: Kia

El Kia Ceed GT serà més esportiu i divertit de conduir que mai. El pro_cee’d GT es va llançar el 2013 i va ser el primer compacte esportiu de la marca coreana. El nou Ceed GT continua on ho van deixar els seus predecessors, amb una conducció “segura i captivadora”, un “potent” motor turboalimentat de 1,6 l, així com una “extensa gamma” de tecnologies de confort, funcionalitat i seguretat.

Per primera vegada en un compacte esportiu de Kia, el nou Ceed GT estarà disponible amb la caixa del canvi de set velocitats amb doble embragatge, com a alternativa a la manual de sis velocitats que tindrà de sèrie.

Els nous Ceed GT i proceed GT es començaran a produir al novembre a les instal·lacions de Kia a Žilina, Eslovàquia, al caostat dels nous Ceed, proceed i Ceed Sportswagon, presentats a principis de 2018.

Disponible exclusivament per a Europa, les vendes començaran el primer trimestre de 2019. El Ceed GT estarà cobert de sèrie per la garantia líder en la indústria de Kia, de 7 anys o 150.000 km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *