Home Actualitat Kia presenta la nova versió d’altes prestacions Ceed GT
Kia presenta la nova versió d’altes prestacions Ceed GT

Kia presenta la nova versió d’altes prestacions Ceed GT

0
0
Foto: Kia
Foto: Kia

El Kia Ceed GT serà més esportiu i divertit de conduir que mai. El pro_cee’d GT es va llançar el 2013 i va ser el primer compacte esportiu de la marca coreana. El nou Ceed GT continua on ho van deixar els seus predecessors, amb una conducció “segura i captivadora”, un “potent” motor turboalimentat de 1,6 l, així com una “extensa gamma” de tecnologies de confort, funcionalitat i seguretat.

Per primera vegada en un compacte esportiu de Kia, el nou Ceed GT estarà disponible amb la caixa del canvi de set velocitats amb doble embragatge, com a alternativa a la manual de sis velocitats que tindrà de sèrie.

Els nous Ceed GT i proceed GT es començaran a produir al novembre a les instal·lacions de Kia a Žilina, Eslovàquia, al caostat dels nous Ceed, proceed i Ceed Sportswagon, presentats a principis de 2018.

Disponible exclusivament per a Europa, les vendes començaran el primer trimestre de 2019. El Ceed GT estarà cobert de sèrie per la garantia líder en la indústria de Kia, de 7 anys o 150.000 km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *