1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia presenta l’Optima T-Hybrid dièsel – elèctric a París
Kia presenta l’Optima T-Hybrid dièsel – elèctric a París

Kia presenta l’Optima T-Hybrid dièsel – elèctric a París

0
0

El Kia Optima T-Hybrid (turbo hybrid) està propulsat pel motor turbodièsel de 1,7 litres CRDi, combinat amb un petit motor elèctric alimentat per una innovadora bateria de plom-carboni de 48 V. El prototip Optima T-Hybrd es desplaça en mode elèctric en recorreguts a baixa velocitat o a una velocitat constant sempre i quan no es requereixi molta potència al motor. A més, aprofita la desceleració per carregar la bateria.

Kia Optima

Kia ha seleccionat la bateria de plom-carboni per al sistema híbrid parcial perquè, a diferència de la d’ions de liti, aquesta no necessita un sistema actiu de refrigeració i és més fàcil de reciclar al final de la seva vida útil.

Aquest vehicle porta incorporat un sistema d’emissions zero amb parada i arrencada automàtics i un nou alternador/motor d’arrencada mogut per corretja, que reemplaça l’alternador normal, el que implica que el motor pugui arrencar gairebé sense soroll ni vibracions. El sistema també permet la instal·lació d’un innovador compressor elèctric per al motor CRDi, a més del turbocompressor normal, que proporciona un augment de potència i parell motor en tot el règim del motor. El compressor elèctric contribueix a augmentar, especialment, el parell motor i la resposta del motor a baix règim.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *