1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia presentarà a Ginebra el prototip Sportspace
Kia presentarà a Ginebra el prototip Sportspace

Kia presentarà a Ginebra el prototip Sportspace

0
0

Kia SPORTSPACE 12 LOWDebutant internacionalment la setmana que ve en la 85a edició del Saló Internacional de l’Automòbil deGinebra, el Kia Sportspace, de moment en fase de prototip,  se’ns mostra com un cotxe ideal per a una escapada, un vehicle absolutament pràctic per al seu ús diari, alhora que un gran turisme en el sentit clàssic, elegant i atlètic, a punt per fer quilòmetres ja sigui per negocis o per plaer.

Concebut i desenvolupat al Centre de Disseny de Kia a Frankfurt sota la direcció de Gregory Guillaume, Dissenyador Cap a Europa, el Kia Sportspace és un cotxe que rebutja el tradicionalisme. No és una berlina ni un familiar. No és un cinc portes ni tampoc un ‘shooting brake’. Sí, però, que és un vehicle capaç de satisfer les exigències que aquells que refusen ser classificats quan es tracta del seu estil de vida o de les seves necessitats de mobilitat.

El Kia Sportspace és impulsat per un motor turboalimentat d’altes prestacions, dissenyat per complir el compromís de Kia d’introduir motors més eficients i de mida reduïda. Un motor T-GDI (Turbocharged Gasoline Direct Injection) de 2,0 litres, compacte i lleuger, proporciona 250 CV que mouen les rodes davanteres amb un alt rendiment i una acceleració immediata i poderosa.

(27.02.2015)

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *