1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia presentarà la quarta generació de l’Optima a Frankfurt
Kia presentarà la quarta generació de l’Optima a Frankfurt

Kia presentarà la quarta generació de l’Optima a Frankfurt

0
0

Kia ha renovat l’Optima que serà presentat al Saló Internacional de Frankfurt.

optima

La quarta generació de l’Optima, que es posarà a la venda a partir del quart trimestre de 2015, es distingeix per un modern exterior on hi destaquen la graella “tiger-nose” i els llums allargats, amples i envoltants, un audaç disseny interior amb més espai per a tots els ocupants, la incorporació de noves tecnologies i una àmplia gamma de sistemes de propulsió.

Respecte a la versió anterior, el Kia Optima té una distància entre eixos més llarga, ara fa 2,85 metres, una longitud superior (4,85 metres) i també és més ample i alt. Aquestes modificacions han fet que els ocupants tinguin més espai a l’interior i que el maleter tingui una capacitat de càrrega superior, 510 litres.

A més, també s’ha millorat la seguretat passiva i activa del vehicle amb la incorporació de tecnologia avançada com ara el sistema VSM de Kia (Vehicle Stability Management), el control d’estabilitat en frenada i en corba i l’ESC, entre altres elements.

Quan es posi a la venda, el nou Kia Optima es podrà escollir entre nou colors de carrosseria i anirà equipat amb el motor dièsel 1.7 CRDi de 141 CV associat a una caixa de canvis de set velocitats amb doble embragatge o una manual de sis, o amb el propulsor de gasolina 2.0 CVVL de 163 CV que es podrà escollir entre una caixa manual o automàtica, ambdues de sis velocitats . De cara al 2016, aquest vehicle també estarà disponible amb la tecnologia híbrida endollable.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *