1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia revela el nou XCEED
Kia revela el nou XCEED

Kia revela el nou XCEED

0
0
Foto: Kia
Foto: Kia

Kia ha llançat la primera imatge del seu nou ‘crossover‘ urbà, el Kia XCeed, que serà desvetllat a finals d’aquest mes. Amb un disseny “elegant, expressiu i modern”, el nou utilitari crossover suposa, per a la marca, una alternativa esportiva als SUV tradicionalment més grans.

La saga del darrere, presenta una aparença coupé. Aquest nou disseny és fruit del treball realitzat pel Centre Europeu de disseny que la marca té a Frankfurt, Alemanya, i que dirigeix Gregory Guillaume, Vicepresident de disseny de Kia Motors Europe. La combinació d’una posició de conducció elevada amb una baixa línia de cintura, confereixen al vehicle una posició més esportiva que la d’un SUV tradicional. La seva elevada posició de conducció ofereix una visió més clara de la carretera que un compacte familiar convencional.

Amb un disseny més emocional i un comportament molt més dinàmic que el dels seus rivals més alts, el nou Kia XCEED oferirà, nivells d’espai interior i capacitat de emmagatzematge similars als dels SUV més venuts d’Europa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *