1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia revelarà el Picanto redissenyat al Saló de Ginebra
Kia revelarà el Picanto redissenyat al Saló de Ginebra

Kia revelarà el Picanto redissenyat al Saló de Ginebra

0
0

Kia Picanto

El model urbà del segment A de Kia presentarà una sèrie de millores visuals i dinàmiques. Es distingirà per uns para-xocs davanter i posterior renovats, així com per un redisseny de la característica graella  “tiger-nose”. Aquest nou model incorporarà unes noves llandes d’aliatge de 14 polzades i un pack sport opcional. A l’interior estarà equipat amb unes motllures cromades al voltant del panell d’instruments, unes noves sortides de ventilació i un nou sistema d’àudio.

Per primera vegada s’introdueix en el Kia Picanto una gamma de dispositius Premium opcionals com ara el sistema de navegació tàctil amb càmera d’assistència a l’estacionament, una gran pantalla de 7” (disponible en l’últim trimestre) i el control de creuer amb limitador de velocitat. Addicionalment es podrà optar per diferents ambients interiors personalitzables.

Kia Picanto 2El renovat Kia Picanto, que sortirà a la venda el primer trimestre d’aquest any, rebrà una sèrie de petites modificacions al seu motor d’1.0 litres (Injecció Multipunt), que asseguraran el compliment de la normativa d’emissions Euro 6.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *