Home Actualitat Kia revela el nou disseny del Sorento que tindrà també versió elèctrica
Kia revela el nou disseny del Sorento que tindrà també versió elèctrica

Kia revela el nou disseny del Sorento que tindrà també versió elèctrica

0
0
El nou Kia Sorento
Foto: Kia

Kia ha revelat les primeres imatges oficials de la nova Sorento. Un vehicle la presentació està prevista en el Saló de Ginebra

L’equip de disseny de la marca coreana ha volgut conservar la robustesa i estètica de les generacions anteriors de el model. Però també donar-li més elegància.

El disseny redefinit del Sorento incorpora línies més afilades i superfícies contínues. Això fa que sigui més escultural que el seu predecessor de vores més arrodonides. Té més detalls geomètrics contemporanis i unes proporcions més inclinades i allargades. El resultat, segons la marca, és “un disseny més convincent, més madur i més desitjable que mai”.

El frontal evoluciona

El frontal més assertiu del Sorento també evoluciona. Té una nova interpretació de la graella ‘tiger nose’. Més àmplia i extensa, envolta de forma natural als fars integrats a cada costat. Els mateixos fars compten amb una nova llum diürna LED de ‘tiger eye’.

De perfil, les proporcions del Sorento estan subtilment adaptades perquè sembli més llarg. Les seves noves proporcions s’estenen també la longitud del capó, enduent-se el pilar A, 30 mm per darrere de l’eix davanter. Això afavoreix un disseny de habitacle més orientat cap enrere. La vora del capó envolta les aletes davanteres i es concentra en una única i marcada línia que s’estén al llarg de el model.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *