1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia Sportage: Despertant nous sentits
Kia Sportage: Despertant nous sentits

Kia Sportage: Despertant nous sentits

0
0

El nou Kia Sportage arriba ja a la cinquena generació, una d’específica per Europa, i suposa un salt brutal respecte del seu predecessor. I és que aquesta nova versió és diferent en tot, inclosa la nova plataforma M3 sobre la qual s’ha construït.

L’Sportage, com no, incorpora un nou llenguatge de disseny de Kia, més atrevit i amb un plus de caràcter, sent més compacte i, alhora, elegant, amb una silueta més musculosa i radical i llums LED en forma de boomerang al davant. A l’interior, molt espaiós i versàtil (i amb un maleter que voreja els 600 litres), et sents abduït per un ambient molt digital i tecnològic, com a bon cotxe “connectat” que és, i amb una nova pantalla curvada central, que l’autèntic centre neuràlgic de tota la instrumentació.

Aquest model estrena una sèrie de tecnologies per aconseguir una precisió i control més òptim en totes les situacions de la conducció. Des dels nous sistemes de propulssió, modes de conducció més afinats, amb direcció i suspensió ajustats als gustos europeus, sistema E-Handling, enginys de seguretat i connectivitat d’última generació… Tot això per aconseguir un SUV avantguardista molt i molt competitiu.

Des del seient del conductor hem notat que el nou Sportage és més silenciós, refinat i confortable de conduïr, a més de ser un xic més esportiu quan a dinàmica de conducció. S’ha reduït balanceig en els revolts, es salven de forma més còmode els obstacles i la resposta de la direcció és més sensible i comunicativa.

Està clar que la marca de Corea ha apostat fort pel mercat Europeu. Amb un disseny modern, un cockpit magnífic carregat de multimèdia i un comportament realment òptim del xassís i la motorització, aquest Sportage… no és només… competitiu. És un model realment rodó.

Per a més informació contactar amb Kia Texauto.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *