KIA Sportage HEV: Una bona experiència

La darrera versió del KIA Sportage es presenta com una opció destacada en el competit segment dels SUV. Centrant-nos en la variant híbrida autorecarregable, el model busca destacar tant en disseny com en tecnologia.

Amb una longitud de 4,51 metres, el Sportage presenta un disseny modern amb una àmplia graella frontal i característiques distintives en les llums diürnes i les llandes de 18 polzades.

L’habitacle reflecteix una millora significativa en qualitat i tecnologia. Seients còmodes, regulació elèctrica i un destacat sistema de digitalització amb pantalles de 12,3 polzades contribueixen a l’experiència interior.

La versió híbrida autorecarregable combina un motor de gasolina de 180 CV amb un elèctric de 60 CV, oferint una potència total de 230 CV. La caixa de canvis automàtica de sis velocitats i la capacitat del motor elèctric per operar de manera independent són aspectes destacats.

El model mostra una dinàmica millorada amb estabilitat i aplom, destacant la prioritat del sistema elèctric en certes condicions de conducció. Dos programes de conducció, Eco i Sport, permeten ajustar el comportament segons les preferències del conductor.

Des del nivell d’entrada Drive fins a la versió GT Line, el Sportage ofereix un equipament complet que inclou assistents de seguretat, sistemes d’il·luminació avançats, sostre solar panoràmic i un sistema de so premium Harman Kardon.

L’eficiència de la versió híbrida autorecarregable es reflecteix en un consum mitjà homologat de 5,8 l/100 km. En entorns urbans, el sistema elèctric té un impacte significatiu, aconseguint consums inferiors a 5,5 l/100 km i una autonomia superior als 800 quilòmetres amb el dipòsit de 52 litres.

En resum, el KIA Sportage, especialment en la seva versió híbrida, ofereix una combinació atractiva de disseny modern, tecnologia avançada i eficiència en el consum de combustible.

Total
0
Shares
Anterior
VII Clàssic Pla de l’Estany amb la participació de Josep Maria Servià

VII Clàssic Pla de l’Estany amb la participació de Josep Maria Servià

Demà dissabte engega la segona prova de la Copa Gironina de Regularitat amb la

Posterior
Tot a punt per a un 71 Rally Motul Costa Brava multitudinari 

Tot a punt per a un 71 Rally Motul Costa Brava multitudinari 

El 71 Rally Motul Costa Brava s’ha presentat aquest matí al Pont de Pedra de

També et pot interessar
Total
0
Share