1. Home
  2. Presentacions
  3. Kia Stonic: la consagració de Kia

Kia Stonic: la consagració de Kia

Kia Stonic: la consagració de Kia
0
0

L’atractiu i versàtil Stonic suposa el debut de la firma coreana Kia en el segment B-SUV.
06_Stonic_Grille

El nou Stonic és la proposta de Kia en el creixent segment B-SUV del mercat. Combina l’atractiu d’un automòbil d’imatge crossover amb l’agilitat de reaccions d’un esportiu. Dissenyat a Europa, en les seves línies destaca el disseny de la seva graella ‘tiger nose’, pròpia dels últims llançaments de la marca coreana.

Kia ha treballat per oferir els  nivells de tecnologia i ergonomia més elevats, combinats amb grans possibilitats de personalització. Incorpora tecnologies d’ infoentreteniment com Apple CarPlay i Android Auto, capaços d’integrar el telèfon intel·ligent a la pantalla tàctil del vehicle. L’equipament pot incloure també calefacció de seients davanters, programador de velocitat automàtic o accés sense clau.

02_Stonic_3_4_Rear

L’oferta mecànica de gasolina està composta per un motor turboalimentat 1.0 T-GDI de 120 CV i per sengles atmosfèrics MPI, de 1,25 o 1,4 litres. En dièsel, Kia ofereix un eficient i prestacional 1,6 litres de 110 CV. Per garantir la màxima seguretat, la conducció es sustenta en sistemes avançats d’assistència al conductor.

Text: Ramon Ortiz / Fotos: Kia

 

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *