1. Home
  2. Actualitat
  3. Kit aerodinàmic per al Porsche 911 Turbo
Kit aerodinàmic per al Porsche 911 Turbo

Kit aerodinàmic per al Porsche 911 Turbo

0
0

Porsche1Porsche Exclusive presenta un kit aerodinàmic per als 911 Turbo y Turbo S. Inclou un nou spoiler davanter i un capó posterior totalment redissenyat, amb aletes laterals i un aleró retràctil en el que s’ajusta l’angle d’atac. L’expressiu llavi frontal, amb els deflectors a banda i banda, i l’espectacular part posterior aporten encara més caràcter i esportivitat a la silueta típica del 911 Turbo.

Paral·lelament a l’aspecte atractiu, durant el procés de desenvolupament també ha estat prioritària la màxima funcionalitat. El kit aerodinàmic s’ha sotmès a intensos assajos en el túnel de vent i a proves de conducció en el circuit de Porsche en el seu Centre de Desenvolupament de Weissach. L’objectiu principal en aquesta fase de desenvolupament va ser millorar el comportament de marxa a través de l’augment de la càrrega aerodinàmica i mantenir alhora el coeficient de resistència al vent de la versió de producció en sèrie.

Porsche2Els components aerodinàmics d’aquest kit generen encara més càrrega en els dos eixos i augmenten l’estabilitat especialment a alta velocitat. El kit aerodinàmic es pot muntar en Centre Porsche oficial a través del programa Porsche Tequipment. En aquest cas, el preu és de 4.961 euros (21% IVA inclòs), sense incloure pintura i muntatge.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *