1. Home
  2. Presentacions
  3. KTM Amb més força
KTM Amb més força

KTM Amb més força

0
0

Text: Jordi Mejías / Fotos: KTM

KTM accelera el pols a la categoria de les motos trail de pes mitjà amb les 790 Adventure i 790 Adventure R, les seves grans i esperades novetats pel 2019 que arribaran escortades per les 690 SMC R i Enduro R, així com la 1290 Super Duke GT i R, les tres primeres ben actualitzades.

KTM 790 ADVENTURE I ADVENTURE R

Possiblement la KTM 790 Adventure sigui una de les motos més esperades dels últims anys. Impulsada pel motor bicilíndric de la 790 Duke amb 95 CV promet grans aventures amb el segell KTM, marca de la casa. Les diferències entre els dos models són una geometria una mica diferent i un recorregut de les suspensions més grans de la R que l’habilita per a un ús més ‘off road’.

KTM 690 SMC R

Una de les propostes més radicals de KTM per asfalt es renova de dalt a baix. Destaca la profusió de l’electrònica amb la incorporació de dos modes de conducció com el Street i l’Sport, a més del control de tracció, ABS en corba, regulació del fre de motor i assistent del canvi o ‘quickshifter’.

KTM 690 ENDURO R

Hereva de la tecnologia de la múltiple guanyadora del Dakar, la 690 Enduro R arriba totalment renovada. Adopta la mateixa electrònica que la seva germana asfàltica, la SMC R, i si escau millora el seu comportament dinàmic incorporant les suspensions WP XPLOR dels models d’enduro de KTM.

KTM 1290 SUPER DUKE GT

La 1290 Super Duke GT rep una actualització per millorar les seves aptituds ruteres com una protecció aerodinàmica més completa amb una pantalla regulable que ha comportat el far de LED de la Super Duke R. A més disposa de dues pràctiques guanteres, una amb presa USB.

KTM 1290 SUPER DUKE R

La Bèstia 3.0, com es coneix a aquesta ‘supernaked’ de KTM, rep una nova cosmètica que reflecteix el caràcter d’aquesta moto propulsada per un motor bicilíndric de 177 CV i que en el seu moment també va servir de base per a desenvolupar la versió GT, un esportiva- turística d’alta volada.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *