1. Home
  2. Motos
  3. KTM celebra amb tu els seus títols mundials d’enduro amb un regal molt especial.
KTM celebra amb tu els seus títols mundials d’enduro amb un regal molt especial.

KTM celebra amb tu els seus títols mundials d’enduro amb un regal molt especial.

0
0

Les KTM EXC han portat a Antoine Meo (E1), Cristophe Nambotin (E3) i Taddy Blazusiak (SuperEnduro) a assolir els Campionats del Món d’Enduro en les seves respectives categories i KTM ho vol celebrar amb tots els qui adquireixin una nova KTM EXC 2014 (excepte el model Six-Days), amb un “Victory Box” de regal.

KTM regal

La gamma EXC és àmplia i completa, en la línia de KTM de satisfer els desitjos i exigències de qualsevol aficionat a l’offroad. Amb models de 2T d’entre 125 i 300 cc i de 4T entre 250 i 500 cc, tots ells en diferents versions d’acabat i amb característiques tan avançades com les més sofisticades suspensions WP amb tecnologia PDS, llandes Excel d’alta gamma amb boixes mecanitzades i frens Brembo.

A què estàs esperant?. Puja a la teva nova KTM EXC i gaudeix del regal dels accessoris PowerParts que escullis per preparar al màxim la teva moto per un valor de 800 €. Una oferta exclusiva i limitada disponible fins al 31 de març a la Xarxa de Concessionaris Oficials de KTM o fins a esgotar les existències.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *