1. Home
  2. Actualitat
  3. KTM Enduro 2015: Aposta pel taronja.
KTM Enduro 2015: Aposta pel taronja.

KTM Enduro 2015: Aposta pel taronja.

0
0

Com cada any, KTM es va avançar a la competència presentant la seva gamma Enduro en ple estiu, talment com si estès en una cronometrada i no pogués perdre ni una dècima de segon. Tant aquesta política de ser la primera del circ off road com la màxima de seguir evolucionant any rere any els productes que acaparen més del 50% (sí, de la meitat) del mercat mundial d’enduro, fan que els aficionats més exigents d’aquesta bella disciplina que convergeix entre la intensitat de la competició i la tranquil·litat de la natura tinguin ja les dents esmolades pensant en el que podran tenir a partir del mes de setembre. Arriba, doncs, el temps en què els practicants de l’enduro començaran a divertir-se al màxim amb les seves noves i lluents motos.

KTM_principal

Text: Albert Alsina | Fotos: KTM

El departament de investigació i desenvolupament de KTM no s’atura ni un moment en la recerca i adopció de millores d’aquests models que els últims anys han sigut els dominadors del Campionat del Món d’aquesta especialitat, amb nombrosos títols també als mundials de SuperEnduro, als X-Games, l’Enduro Extrem i fins tot els ISDE, els Sis Dies Internacionals d’Enduro, que venen a ser els Jocs Olímpics d’aquesta disciplina.

KTM_2Per a la nova temporada la marca austríaca continua oferint, com ja és normatiu, una gràfica diferent i més excitant, amb el xassís pintat de color taronja en tota la completa i extensa gamma de vuit models, repartits a parts iguals entre 4 Temps i 2 Temps. Evidentment, tota la gamma segueix comptant amb els millors components per a la pràctica de l’enduro, com ara les suspensions WP de gamma alta, amortidor posterior amb sistema PDS, xassís extremadament lleuger al cromo-molibdè, equipament de frenada Brembo de gran resistència i dosificació, i també una instal·lació elèctrica minimitzada al màxim però que treballa amb la precisió d’un rellotge suís. I per si no n’hi hagués prou, el catàleg de Power Parts té tot el que la vostra imaginació i pressupost us puguin permetre per fer de la vostra moto quelcom únic i encara més ràpid.

Pel 2015, la nova gamma EXC compta amb una sèrie de millores globals que comprenen la nova instrumentació digital MAE, les espectaculars llandes Giant negres amb les boixes mecanitzades i el nou manillar Neken negre, amb proteccions millorades i punys de doble component més suaus, per tal que les vostres mans pateixin menys durant llargues estones damunt la moto.

KTM_3Entrant més en detall, la gamma de 2 Temps presenta novetats en les parts motriu i cicle, com ara una millora en la entrega de la potència en tots els models, un nou amortidor en les 125/200 EXC 2T i bateries més lleugeres per a les 200/250/300 EXC 2T.

En els models de 4 Temps, tots i cadascun dels motors han estat revisats i optimitzats en molts paràmetres per augmentar-ne les prestacions i durabilitat i optimitzar el rendiment, alhora que les 350/450/500 EXC incorporen un escapament millorat que incrementa les prestacions i redueix la sonoritat. I també han sigut revisats el CDI i la caixa de canvis.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *