1. Home
  2. Presentacions
  3. KTM FREERIDE 250 F Enduro fàcil
KTM FREERIDE 250 F Enduro fàcil

KTM FREERIDE 250 F Enduro fàcil

0
0

KTM-Freeride-250-F-2Text: Jordi Mejías / Fotos: Francesc Montero

Seguint amb la divertida gamma Freeride, la nova KTM Freeride 250 F es presenta amb un avançat motor de 250 quatre temps optimitzat. El xassís s’ha redissenyat i en l’apartat estètic segueix explicant una carrosseria minimalista i compacta molt divertida en la línia de la marca. La Freeride aterra dotada d’un nou parafangs davanter i nova màscara de far i incorpora la clau de contacte.

Fem especial èmfasi en el contingut del seu pes, per sota dels 99 quilos, el que la converteixen en una moto àgil i fàcil de pilotar, amb capacitat per a atrevir-se en terrenys offroad exigents, alhora que ofereix baixos nivells de soroll i una dosificable lliurament de potència.

La seva ergonomia és bona, posseeix un còmode sota seient, que recolzada en unes noves suspensions WP XPLOR d’alta gamma i un nou centrat de masses, la converteixen en una moto fàcil de conduir.
La Freeride 250 F és una molt bona opció per a aquells que s’inicien en el món fora de carretera.

KTM-Freeride-250-F-4Com comenta Joachim Sauer, KTM product màrqueting, la Freeride és la KTM definitiva pel que fa a diversió de pilotatge, un enduro molt versàtil que ens permet tot tipus d’excursions en tots els terrenys.

Com és habitual, la marca KTM, ofereix un ampli catàleg de peces i recanvis KTM Power Parts que ens permeten personalitzar al nostre gust. Posseeixen també un ampli catàleg KTM Power Wear de moda moto que ens permet mimetitzar amb la nostra KTM.
Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *