1. Home
  2. Motos
  3. KTM presenta la RC 125
KTM presenta la RC 125

KTM presenta la RC 125

0
0

Amb l’arribada de la RC125, KTM demostra una vegada més la importància que té per a la marca la categoria dels 125 cc.

high_RC 125_90_standard

LA RC és una motocicleta amb un disseny completament propi gràcies a les seves línies compactes i lleugeres. La doble òptica davantera està formada per dos petits llums tipus projector, mentre que el llum diürn, el llum posterior, el llum de fre, de matricula i els intermitents, els davanters estan integrats en els retrovisors, utilitzen modernes làmpades tipus LED de baix consum. El colí ha estat enginyosament dissenyat per exercir al seu torn de seient per al passatger, els estreps són fàcilment desmuntables per a una utilització sense companyia. Això no tan sols accentua la imatge esportiva de la RC125, sinó que també millora la seva aerodinàmica.

D’altra banda, l’ergonomia ha estat pensada per acollir a pilots de talles molt diferents. Aquesta atenció al detall no tan sols maximitza el confort, sinó que també facilita el domini de la moto tant per trànsit urbà com afrontant una carretera de corbes.

El suau, ràpid i eficaç motor de la Duke es manté, però el ja clàssic xassís multitubular de la marca compta amb una geometria molt més esportiva, una angle més tancat de direcció i  una distància entre eixos  més curta per donar una resposta extremadament ràpida de reaccions i una conducció àgil però alhora segura.

Però una fantàstica part cicle i una estupenda imatge no serien res sense la capacitat de control de la moto. Per a això la RC es beneficia d’un súper potent equip de frens ByBre desenvolupat conjuntament amb Brembo; una pinça davantera de quatre pistons i ancoratge radial mossega amb força el disc davanter de 300 mm, recolzada per una pinça d’un sol pistó i un disc de 230 mm darrera. I com una mostra més del compromís de KTM amb la seguretat, la RC 125 munta també de sèrie un sistema ABS Bosch 9MB de doble canal, desconnectable per a una utilització més esportiva.

El pilot de la KTM RC 125 gaudirà també d’una àmplia i completa instrumentació digital.

La fabricació i entrega de les primeres unitats de la KTM RC 125 està prevista per al proper mes de setembre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *