1. Home
  2. Motos
  3. KTM presenta la seva gamma d’enduro 2015
KTM presenta la seva gamma d’enduro 2015

KTM presenta la seva gamma d’enduro 2015

0
0

KTM continua marcant el llistó en el desenvolupament de motocicletes offroad, amb la presentació de la seva nova gamma 2015 de models d’enduro.
Moto KTM

La nova gamma està composta per quatre models de 4T: 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC, 500 EXC, i quatre de 2T: 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC i 300 EXC, alguns dels quals han rebut millores de detall a nivell de motor.

La nova gamma EXC 2015 rep una sèrie de millores, incloent una nova instrumentació digital MAE, que ofereix una millor lectura de la informació i un nou manillar Neken de color negre. També són noves les llandes Giant negres que complementen els rodets mecanitzats. La imatge de moto oficial l’aporta el xassís pintat de color taronja, habitualment vist només en les motos dels pilots de fàbrica i una nova decoració.

La gamma EXC és reconeguda per l’ús dels millors components del mercat, com les suspensions WP d’alta gamma amb monoamortidor posterior PDS, un modern i lleuger xassís d’acer crom-molibdè, una instal•lació elèctrica i sistema d’escapament d’alta qualitat i uns avançats frens Brembo.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *