1. Home
  2. Motos
  3. KYMCO AGILITY CITY 125 La transformació del Rei
KYMCO AGILITY CITY 125 La transformació del Rei

KYMCO AGILITY CITY 125 La transformació del Rei

0
0
Kymco Agility 125
Kymco Agility 125

Albert Alsina / Kymco (Fotos)

Quan l’any 2009 va aparèixer l’Agility City es va produir una certa revolució en el segment, despertant encara més interès en els scooters de roda alta especialment en llocs de l’Estat Espanyol on els scooters encara no tenien molt de pes. Gràcies això, i amb la crisi econòmica incessant com a barrera, aquest model va aconseguir ser el vehicle de dos rodes més venut a Espanya en totes les categories i un dels més venuts de la història de la marca.

Amb aquest calibrador de supervendes els conceptes de disseny, qualitat, fiabilitat, agilitat, confort i funcionalitat, ara s’havien de tornar revolucionar i és per aquest motiu que Kymco ha decidit crear un model “totalment nou”. Un model que, a grans trets té

  • Motor d’injecció Euro 4 més eficient amb refrigeració per ventilació forçada, de 125 cc, 9 CV a 8.500 rpm i un par motor de 9 Nm a 6.750 rpm.
  • Sistema de fre combinat CBS per una major seguretat que redueix un 10% la distància de frenada.
  • Nous buits porta objectes que augmenten la funcionalitat, la comoditat i la capacitat de càrrega en un 75%.
  • Nova ubicació del dipòsit de gasolina amb nou bastidor per aconseguir un model més estable i àgil en nuclis urbans.
  • Nova forqueta davantera de 33 mm de diàmetre amb major recorregut i doble esmorteïdor hidràulic darrera per un major confort pel pilot i acompanyant.
  • Sistema d’il·luminació redissenyat amb il·luminació LED (light emitting díode) tant a la zona davantera com posterior.
  • Quadre d’instruments amb testimoni OBD (on board diagnostics) que s’il·lumina per informar de la injecció del vehicle

Els responsables de la marca a L’Estat Espanyol han decidit treballar i aportar el seu granet de sorra conjuntament amb els dissenyadors i enginyers de la marca a Taiwan per crear una sèrie de millores exclusives per aquest mercat, tant tècniques com cromàtiques i així aconseguir un vehicle perfectament adaptat a les demandes dels usuaris del mercat espanyol.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *