1. Home
  2. Actualitat
  3. Kymco K-XCT ABS: Un valor molt segur.
Kymco K-XCT ABS: Un valor molt segur.

Kymco K-XCT ABS: Un valor molt segur.

0
0

Kymco ja és la marca que més creix en el mercat global. I per defensar aquesta situació presenta la renovada versió del K-XCT, un escúter en versions de 125 i 300 cc que incorpora el millor sistema de frenada que hi ha disponible actualment al mercat: l’ABS 9 de Bosch.

Kymco_principal

Text: Albert Alsina | Fotos: Kymco.

PARLEM, EN PRIMER LLOC, DEL MODEL I DE TECNOLOGIA. La marca de Taiwan llança la segona versió del Premium K-XCT en només un any i mig. El K-XCT destaca per una imatge i vocació molt esportives, i ofereix al seu conductor un comportament dinàmic notable. Per augmentar la seguretat ara disposa del millor sistema d’antiblocatge de frens del mercat: l’ABS 9 de Bosch. Aquest enginy és el més compacte i lleuger de tots, i està específicament fabricat per a motos i escúters. És més ràpid en resposta i amb menor retorn. A més, aquest sistema és de canals independents amb un calibrat no intrusiu.

Kymco_4ARA UNA MICA DE PART CICLE. L’embolcallant cuirassa de tall agressiu està traçat per l’artístic Arkema Studio de Massimo Zaniboni. Té una carrosseria de perfils esquinçats i un conjunt de línies aerodinàmiques molt perfilades. El bastidor és més curt en llargada total, amb una distància entre eixos escurçada i una estructura doble inspirada en bastidors perimetrals de ‘doble cuna’.

FAMÍLIA DE MOTORS SK. Les dues versions d’aquest escúter munten motors de la família SK, les prestacions, robustesa i finesa dels quals són notables gràcies al tractament de baixa fricció amb magnesi i nikasil. El propulsor de 125 cc dóna 14,5 CV de potència a 9.000 rpm, amb un parell de 12 Nm a 7.000 rpm. El de 300 cc esgrimeix una xifra de 28 CV a 7.750 rpm amb un parell de 30,1 Nm a 6.250 rpm. Els dos motors són de quatre vàlvules, compten amb injecció Keihin, balancins amb rodaments i embragatge reforçat.

UN NOU COLOR ESPECÍFIC. El nou Kymco K-XCT 125i/300i ABS es manté disponible amb els colors ja coneguts Blanc Pur, Gris Compacte i Blau Sintetitzat. L’innovador i específic Vermell Nucli és exclusiu per a la versió ABS.

MÀXIMA VISIÓ. El K-XCT compta amb la tecnologia Light Guide LED en el llum diürn a la part davantera, per augmentar la seguretat activa i passiva. A la part posterior s’utilitza una matriu de 20 LEDs, amb intermitents integrats.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *