1. Home
  2. Presentacions
  3. Kymco per a elles
Kymco per a elles

Kymco per a elles

0
0

Text: Anna Affeltrager / Fotos: Kymco

Kymco ha apostat fort pel públic femení llançant enguany una gamma d’escúters destinats a la dona. Són tres models de 125cc, Filly, Miller i Like, que es poden conduir amb el carnet de cotxe i tres anys d’experiència i es postulen com la solució de mobilitat urbana del públic femení. Els tres models destaquen per tractar-se d’uns escúters àgils, ràpids, elegants, molt confortables i segurs.

El Filly, per les seves pròpies característiques, és la punta de llança de la gamma femenina de Kymco. Es tracta del model més lleuger, petit i segur dels tres amb una alçada del seient de tot just 765 mil·límetres. A més, el Kymco Filly destaca pel seu baix consum que se situa en només 2,4 litres cada 100 quilòmetres. En aquest cas l’ABS aporta un plus de seguretat. La gamma de colors està composta per blanc, gris i blau i el preu és de 2.699 euros, que inclouen un any d’assegurança amb cobertura de robatori.

El Kymco Like destil·la una imatge molt atractiva i fa del seu disseny un dels seus punts forts, amb unes línies modernes i femenines. Compta amb detalls com un cofre sota el seient per guardar un casc tipus jet i el sòl pla per donar suport objectes i bosses. El preu és de 2.599 euros, amb l’assegurança per un any amb cobertura de robatori, i està disponible en color blanc, gris i vermell.

Miler és el més sofisticat dels tres Kymco i la signatura taiwanesa el dota de sèrie de bagul posterior i tancament centralitzat des del contacte. L’altura del seient és de només 800 mil·límetres. En aquest cas arriba en color gris, marró, blanc i vermell i costa 2.399 euros amb l’assegurança per un any amb cobertura de robatori inclòs.

A més, vam comptar amb la pilot i influencer Beatriz González Equiraun (@Eguiraun) perquè ens donés algun consell i recomanació destinat al públic femení com “utilitzar sempre guants per portar les mans ben cobertes per seguretat de la mateixa manera que una caçadora per protegir els braços” . I a l’hora de triar entre faldilla llarga o curta: “Molt senzill: el truc està en subjectar-la entre la cama i el seient”.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *