1. Home
  2. Motos
  3. Kymco presenta dos nous models al Saló EICMA 2014
Kymco presenta dos nous models al Saló EICMA 2014

Kymco presenta dos nous models al Saló EICMA 2014

0
0

Kymco ha presentat dos nous models al Saló EICMA 2014 de Milà, el DownTown 350i (Foto), i el nou escúter de caràcter esportiu, l’Agility Maxi 300i ABS.

Downtown i

El nou DownTown es presentarà al mercat amb una nova motorització (350i) i amb un disseny totalment nou. Incorpora elements esportius que milloren el rendiment i l’ergonomia. Entre altres aspectes, el seu angle d’inclinació ha augmentat fins als 39 graus fet que millora la seva capacitat en les corbes i la superfície del carenat ha augmentat en un 40% cosa que fa que el motor tingui un millor rendiment. A més, el model amb ABS ve equipat amb el sistema antibloqueig de frens Bosch més avançat del mercat, el 9M.

Per la seva banda, el nou Agility Maxi 300i ABS és un escúter eminentment esportiu.  El llum de posició LED i l’afegit en forma de ‘X’ del llum posterior el diferencien de la resta dels escúters de la família Agility. Un altre element diferenciador és la millora de l’espai d’emmagatzematge, ja que ara, aquest vehicle, té capacitat per guardar dos cascos integrals. Gràcies al fet que ha estat redissenyat, l’Agility Maxi 300i ABS també és més còmode alhora de conduir-lo.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *