1. Home
  2. Proves
  3. KYMCO XCITING S400 El més potent de la seva categoria
KYMCO XCITING S400 El més potent de la seva categoria

KYMCO XCITING S400 El més potent de la seva categoria

0
0

Text: Jordi Mejías / Fotos: Kymco

‘La tornada a l’escola’ ens va portar l’escúter més potent de la seva categoria, el nou Kymco Xciting 400 S, un maxiescúter que disposa ara d’una potència de 35,53 CV encara que incorpora altres millores que optimitzen el comportament dinàmic i li permeten oferir una frenada més potent amb els discos mossegats per pinces radials i l’ABS Bosch 9.1.

El quadre d’instruments és personalitzable i permet pujar fotos i creativitats per utilitzar com a fons de pantalla. Perquè és part de l’atractiu del sistema Noode amb el Noode Navigation desenvolupat per Kymco i que en el seu dia es va estrenar amb l’AK 550 i ara el Xciting S 400 és el segon model de la firma a rebre-ho.

Més enllà de la frenada, altres detalls potencien la seva seguretat com l’adopció de la il·luminació full LED a més de la llum de conducció diürna o Day Running. El fre de mà és tot un detall també de seguretat que farà la vida al seu usuari més senzilla. També s’ha redissenyat el manillar per permetre una millor manejabilitat i visibilitat del tauler.

Com a detalls pràctics destaquen la cúpula ajustable en cinc nivells i un nou seient amb obertura elèctrica. Compta amb doble guantera amb tancament elèctric i presa d’USB. Sota el seient entra un casc integral i encara queda una mica d’espai. El preu del nou Kymco Xciting S 400 és de 6.399 euros i inclou de sèrie l’assegurança obligatòria amb cobertura de robatori el primer any amb la companyia Allianz.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Pla

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *