1. Home
  2. Actualitat
  3. La Anfac tria per unanimitat Antonio Cobo com a nou president
La Anfac tria per unanimitat Antonio Cobo com a nou president

La Anfac tria per unanimitat Antonio Cobo com a nou president

0
0

L’Assemblea General d’Anfac ha triat per unanimitat com a nou president durant aquest any, a Antonio Cobo, director general de General Motors a l’Estat Espanyol i Director de la Planta de Figueruelas.

Jose Cobos (Foto: Anfac)
Jose Cobos (Foto: Anfac)

Succeeix en el càrrec a José Luis López Schümmer, qui ha ostentat el càrrec durant l’últim any i mig. Segons l’associació, en aquest període, l’automòbil ha destacat com un dels principals motors per a l’economia i el desenvolupament industrial del país, contribuint a una recuperació de la confiança de la societat, del consum i del mercat intern.

Fonts d’Anfac han explicat que la presidència d’Antonio Cobo, estarà marcada per la continuïtat en l’execució del Pla 3 Milions, que es mantindrà com a element vertebrador d’una major reindustrialització. Destacarà també el nou escenari polític en què es demana la continuïtat de les reformes per millorar la competitivitat del país.

Antonio Cobo va néixer a Granada i és llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Granada, parla anglès i alemany, està casat i té dos fills. Des que va deixar la Universitat de Granada, Antonio Cobo ha fet tota la seva carrera professional a General Motors, en diferents llocs de responsabilitat, cobrint diverses àrees de l’organització i en diferents països incloent Alemanya i els EUA.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *