1. Home
  2. Sin
  3. categoría
  4. La caixa pilotada ETG6 arriba al Citroën C4 Cactus Blue HDI 100
La caixa pilotada ETG6 arriba al Citroën C4 Cactus Blue HDI 100

La caixa pilotada ETG6 arriba al Citroën C4 Cactus Blue HDI 100

0
0

El Citroën C4 Cactus BlueHDi 100 S & S incorpora la caixa de canvis manual pilotada ETG6, que segons la companyia francesa destaca per la suavitat del canvi de marxes, l’eficiència i el plaer de conducció.

El Citroën C4 Cactus (Foto: Citroën)
El Citroën C4 Cactus (Foto: Citroën)

Ja present en la seva versió de 5 velocitats, en el Citroën C4 Cactus amb motor gasolina PureTech de 82 CV, la tecnologia i l’eficiència de la caixa manual pilotada ETG6 aterra en tots els acabats d’aquest model de la mà de la mecànica dièsel BlueHDi 100 , amb una diferència de 200 € respecte a la seva alternativa manual de 5 velocitats.

La nova caixa de canvis ETG6 (Efficient Tronic Gearbox 6) destaca per funcions com la de resposta atenuada, que és més fàcil d’utilitzar durant les maniobres. A més, ha estat objecte d’un treball exhaustiu per optimitzar el plaer de conducció i el confort en la transició de relacions. Un altre dels seus punts forts és la reducció del consum de carburant i de les emissions de CO2.

El vehicle consumeix 3,4 l / 100 km en cicle mixt i emetre 89 g / km de CO2 i està disponible des 17.800 €, en l’acabat Live.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *