1. Home
  2. Vídeos
  3. La campanya ‘Un missatge a l’Espai’ de Hyundai guardonada com la millor publicitat de l’any
La campanya ‘Un missatge a l’Espai’ de Hyundai guardonada com la millor publicitat de l’any

La campanya ‘Un missatge a l’Espai’ de Hyundai guardonada com la millor publicitat de l’any

0
0

La campanya de Hyundai ‘Un Missatge a l’Espai’ ha guanyat el premi One Show de publicitat de l’automòbil 2016 en la categoria de vídeo en línia concedit per One Club i NAIAS.

Aquest premi guardona la creativitat dels anuncis i vídeos; i s’atorga als guanyadors de forma anual en set categories diferents incloent publicitat impresa i exterior, televisió, vídeo en línia i altres. La cerimònia s’ha dut a terme durant el NAIAS 2016.

Una campanya d’èxit

Des del seu llançament a l’abril de 2015, la campanya digital ha estat al centre d’atenció dels mitjans socials de comunicació. El vídeo ha arribat a més de 70 milions de visites a YouTube i ha rebut més de 30 premis de publicitat de tot el món, inclòs el Lleó de Cannes, els premis Clio i al festival de Nova York.

A més, el vídeo va atreure una important cobertura en nombrosos canals de televisió de tot el món, incloent els EUA (ABC, NBC, Fox TV), Canadà (CTV), Austràlia (Channel9), Xina (CCTV) i així successivament. La campanya també ha tingut una cobertura global en mitjans impresos i online d’alt perfil, incloent TIME, People i Forbes. Recentment, el vídeo ha estat classificat com a ‘top’ pels mitjans d’automoció a 2015.

Missatge d’una nena al seu pare astronauta

La  campanya explica la història de com Hyundai envia un missatge d’una nena de 13 anys d’edat al seu pare astronauta. En el vídeo, 11 Genesis escriuen un missatge de grans dimensions que cobreix aproximadament 5,55 km2, al llac sec Delamar a Nevada als EUA – Una imatge que el pare astronauta va ser capaç de capturar des de l’Estació Espacial Internacional.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *