Home Actualitat La ciutat elèctrica de França
La ciutat elèctrica de França

La ciutat elèctrica de França

0
0

Els habitants d’Appy (Ariège), una de les ciutats més remotes de França, adopten la mobilitat elèctrica amb Nou ZOE

Des de fa uns anys, el desenvolupament de la mobilitat elèctrica s’ha convertit en tot un repte per a la societat. Les aspiracions a un món «futur» més virtuós i ecològic, de què la mobilitat elèctrica forma part, estan cobrant forma. Per tal de demostrar que el pas a la mobilitat elèctrica és possible per a tothom, Renault ha ideat un dispositiu inèdit, en col·laboració amb Publicis, inaugurant la primera ciutat “100% vehicles elèctrics” de França.

Aquesta ciutat es diu Appy. Durant tres anys, els habitants d’aquest municipi de el Departament de l’Ariège podran provar l’experiència de la conducció en mode elèctric a bord de nou ZOE i donar les seves impressions.

Si els habitants d’Appy, una de les ciutats més allunyades de tot “progrés”, adopten la mobilitat elèctrica, quedarà demostrat que està a l’abast de tots. Els seus testimonis constituiran el primer capítol d’auna nova història per a les ciutats i pobles francesos: si aquest municipi es passa a l’elèctric, per què no vostè?

Lluny d’estar reservat als grans centres urbans, el vehicle elèctric s’adapta ara a qualsevol lloc, i l’accés a les solucions de recàrrega no para de desenvolupar-se en tot el territori. En el primer trimestre de 2020, el mercat dels vehicles elèctrics s’ha triplicat.

Renault, a l’avantguarda d’aquest mercat des de fa 8 anys, confirma la seva posició de líder a França amb el llançament de Nou ZOE, el seu model elèctric emblemàtic, el més venut i el que s’ha convertit en tota una referència en el mercat amb més de 100.000 unitats en circulació.

Si és possible en Appy, és possible a tot arreu!

Durant tres anys i, per primera vegada, Renault posa a disposició de cada llar del municipi un Nou ZOE, així com els equipaments necessaris per a la recàrrega (born / presa a domicili) i un born públic

Gràcies a la seva autonomia de fins a 395 km en cicle WLTP i la seva capacitat per recuperar fins a 150 km d’autonomia en 30 minuts de recàrrega, Nou ZOE és el vehicle perfecte per a aquest dispositiu que contribueix a destacar els múltiples avantatges de la mobilitat elèctrica

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *