1. Home
  2. Actualitat
  3. La Comissió Europea escull Hyundai Motor per a les demostracions de pila de combustible
La Comissió Europea escull Hyundai Motor per a les demostracions de pila de combustible

La Comissió Europea escull Hyundai Motor per a les demostracions de pila de combustible

0
0

El Hyundai ix35 Fuel Cell ha estat seleccionat per tercer any consecutiu per la Comissió Europea  i per la Hydrogen Joint Undertaking (FCH-JU) per demostrar els beneficis reals de la tecnologia de cèl·lules de combustible per hidrogen.

Hyundai Pila de combustible

Els primers vehicles elèctrics de pila de combustible de producció en sèrie del món seran utilitzats aquest any pels membres del Parlament Europeu, comissaris europeus, funcionaris de la UE i altres polítics a Brussel·les.

Hyundai Motor va cedir un cotxe de pila de combustible propulsat per hidrogen a la FCH-JU. Al llarg dels últims dos anys, la cèl·lula de combustible ha estat presentada mitjançant una sèrie de demostracions als responsables de prendre les decisions a la UE i al públic en general en diferents actes per tot Europa.

El Hyundai ix35 de cèl·lula de combustible representa la culminació d’un programa de desenvolupament de pila de combustible que es va iniciar el 1998, i continua al centre d’investigació de la companyia en el seu Eco Technology Rsearch Institute a Corea. Al gener de 2013, la companyia es va convertir en la primera marca que va començar la comercialitzar en sèrie de vehicles de zero emissions amb motor d’hidrogen, el que subratlla la seva posició com a líder mundial en el desenvolupament de la tecnologia de cèl·lules de combustible.

Els vehicles que utilitzen com a combustible la pila per hidrogen generen zero emissions contaminants ja que l’únic residu de l’hidrogen  consumit és vapor d’aigua.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *