1. Home
  2. Actualitat
  3. La Copa Catalana de Ral•lis de Regularitat per a Clàssics comença aquest dissabte a Bescanó amb el 2n Girona Històric.
La Copa Catalana de Ral•lis de Regularitat per a Clàssics comença aquest dissabte a Bescanó amb el 2n Girona Històric.

La Copa Catalana de Ral•lis de Regularitat per a Clàssics comença aquest dissabte a Bescanó amb el 2n Girona Històric.

0
0

El nombre d’inscrits en el 2n Girona Històric-Memorial Josep Maria Parro, organitzat per l’Escuderia Baix Empordà, ha superat les previsions i seran 90 equips els que aquest dissabte, 28 de febrer, participaran en la primera cita de la Copa Catalana de Ral·lis de Regularitat per a Clàssics. Martín i Conesa, concessionari BMW a Girona, és el principal patrocinador d’aquesta prova reservada a vehicles fabricats abans de l’any 1989 i cedeix les seves instal·lacions a Salt per realitzar les verificacions administratives i tècniques.

Ralli Girona

El 2n Girona Històric començarà i acabarà a Bescanó i transcorrerà per les comarques del Gironès, Pla de l’Estany, la Selva, Garrotxa, Osona i Baix Empordà. El recorregut total serà d’uns 430 quilòmetres, 259 dels quals correspondran als 14 trams de regularitat.

Entre els participants hi ha els millors especialistes catalans de ral·lis de regularitat, amb Eduard Poveda (VW Golf), Joaquim Gummà (BMW 323i), Lluís Pallí (Mini Cooper), Sergi Giralt (VW Golf), Antoni Peracaula (BMW 318i), Tere Armadans (Porsche 911) i Felip Rigat (BMW 2002), Víctor Sagi (Porsche 911), Xavier Faixedas (Seat 124), Carles Miró (Porsche 924) i Àlex Rimbau (Seat 127) entre els principals candidats al triomf. Entre els inscrits hi ha representació francesa i tres cotxes de Seat Cotxes Històrics, amb Salvador Cañellas al volant del 124 FL, Mia Bardolet amb l’Ibiza GLX i Isidre López amb el 127.

El 2n Girona Històric començarà amb la sortida dels participants a partir de les 10h30 des del Pavelló Polivalent de Bescanó, punt on finalitzarà a partir de les 9 del vespre. Tota la informació de la prova a www.escuderiabaixemporda.com.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *