La Copa Gironina de Regularitat, escola de copilots

Jan Rosa, veí de Fornells de la Selva, participa aquesta setmana al XVI Rally de Portugal Històric acompanyant en Kini Muntada amb un Porsche 911 SC, amb el dorsal número 60. Kini Muntada és un dels grans copilots de l’època dels noranta, copilotant amb Mia Bardolet, Carina Boronat, Nani Roma, i Jaume Pons, entre d’altres.

En Jan va debutar, amb només dotze anys, a les proves que organitzava CRS quan només eren Rutes Socials. Més endavant, l’any 2016, es va fer un Curs de Regularitat impartit per Eloi Alsina, un dels grans copilots d’aquesta especialitat de ral·lis, i en Jan, juntament amb el seu pare, hi varen assistir ”ja se li veien les ganes i els ulls ho deien tot”. L’any 2017, pare i fill començaren a participar en la Copa Gironina de Regularitat, alternant amb altres proves i aconseguint bons resultats. Al noi ja se li veia el potencial que tenia, sempre disposat a aprendre, a trucar quan tenia algun dubte, i, sobretot, agraït. 

Actualment participa al Campionat de Catalunya de Regularitat Sport fent equip amb el seu pare Albert Rosa amb un Peugeot 205 GTI 1.9. També el podem veure a les proves de l’Off Road Clàssic Cup acompanyant en Xavier Piña o en Lluís Pedrals. El passat Ral·li Catalunya Històric també va participar amb l’equip Seat Històrics.  

Els hi desitgem que gaudeixin d’aquesta mítica prova amb un excel·lent resultat. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La pluja de Tailàndia col·loca a Bagnaia a dos punts de Quartararo

La pluja de Tailàndia col·loca a Bagnaia a dos punts de Quartararo

Circuit de Chang, Tailàndia

Posterior
Alpine A110 R, amb R de “radical”

Alpine A110 R, amb R de “radical”

L’A110 R es diferencia per un intens treball d’alleugeriment que ha

També et pot interessar
Total
0
Share