1. Home
  2. Actualitat
  3. La fàbrica de Martorell de Seat rep el premi a la innovació
La fàbrica de Martorell de Seat rep el premi a la innovació

La fàbrica de Martorell de Seat rep el premi a la innovació

0
0
Seat rep el premi
Seat rep el premi

La fàbrica de Seat a Martorell ha rebut el premi a la innovació ‘Transformació de la producció’. El guardó està atorgat per la revista alemanya Automobil Produktion i la consultora Roland Berger. És un reconeixement a les plantes de producció automobilístiques que destaquen per adaptar els seus processos per afrontar els reptes del futur.

El premi reconeix la capacitat d’adaptar-se reptes com l’electrificació, digitalització i mobilitat sostenible. Valora 6 factors: elasticitat en la producció, sostenibilitat econòmica, sostenibilitat ecològica, digitalització, col·laboració, i assegurament de les competències necessàries.

Seat veu la innovació de la seva planta de Martorell com un referent

Seat assegura que la seva planta de Martorell és un referent de la indústria automobilística. Construïda fa 25 anys és la primera de Catalunya en termes de producció. D’allí han sortit 39 models diferents.

La factoria de Martorell compta avui amb més de 2.000 robots. Conviuen amb els 8.000 treballadors de la fàbrica, que poden arribar a fabricar 2.400 vehicles cada dia, és a dir, un cotxe cada aproximadament 30 segons.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *