1. Home
  2. Actualitat
  3. La fabricació de vehicles a l’octubre acosta els fabricants espanyols a l’objectiu fixat per a finals d’any
La fabricació de vehicles a l’octubre acosta els fabricants espanyols a l’objectiu fixat per a finals d’any

La fabricació de vehicles a l’octubre acosta els fabricants espanyols a l’objectiu fixat per a finals d’any

0
0

La fabricació de vehicles acumula un creixement del 12,66% fins a l’octubre amb un total de 2.294.979 vehicles. A falta de dos mesos per acabar l’any, l’objectiu de fabricar 2,6 milions de vehicles està molt més a prop. El passat mes d’octubre, es van fabricar més de 11.000 vehicles al dia, un 2% menys que en el mateix mes de l’any anterior.

Línia de muntatge d'una indústria automobilística (Foto: Mixabest / Wikimedia Commons)
Línia de muntatge d’una indústria automobilística (Foto: Mixabest / Wikimedia Commons)

Segons l’Associació Nacional de Fabricants de Vehicles i Camions (ANFAC) el resultat del mes d’octubre ha estat determinat pel lleu alentiment del mercat europeu amb creixements més moderats en els principals països de destinació de les exportacions espanyoles. També ha influït el fet que algunes factories estiguin en període d’adequació de noves línies per intensificar la fabricació, és a dir, alentir els volums per produir més en els propers mesos.

Objectiu: 2,6 milions de vehicles

L’objectiu de 2,6 milions de vehicles està més a prop aquest any. També és important destacar que aquest any a L’Estat Espanyol es fabricaran més de dos milions de motors i més d’un milió de caixes de canvi, elements fonamentals del vehicle i que aporten un gran valor afegit a tota la cadena de valor del sector.

Per al proper exercici, el conjunt de les factories espanyoles fabricaran prop de 2,8 milions de vehicles. L’evolució dels 17 centres de fabricació de vehicles a Espanya, avança cap a l’objectiu d’assolir els 3 milions de vehicles fabricats el 2017.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *