1. Home
  2. Actualitat
  3. La família de compactes de Mercedes, creix
La família de compactes de Mercedes, creix

La família de compactes de Mercedes, creix

0
0
La família de compactes de Mercedes, creix
La família de compactes de Mercedes, creix

La família de models compactes de Mercedes-Benz segueix creixent: a finals de 2018 sortirà al mercat el Classe A Sedan. Aquest model de tres volums, quatre portes i 2.729 mil·límetres de batalla té les proporcions d’una berlina dinàmica i compacta, amb voladissos curts, i se situa al capdavant del seu segment pel que fa a altura fins al sostre a les places posteriors.

La nova berlina fa gala de totes les virtuts del Classe A: motors moderns i eficients, un elevat nivell de seguretat gràcies als sistemes d’assistència a la conducció més avançats, amb funcions assumides del Classe S, i el sistema de infoentreteniment MBUX (Mercedes -Benz User Experience) amb comandament intel·ligent i intuïtiu.

Amb un coeficient cx de 0,22 i una àrea frontal de 2,19 m² el nou Classe A Sedan ostenta el menor coeficient de resistència aerodinàmica entre els vehicles fabricats en sèrie a tot el món, revalidant així el rècord mundial del CLA Coupé.

Fabricat a Mèxic i Alemanya

El nou Classe A Sedan es fabricarà a Aguascalientes (Mèxic) i Rastatt (Alemanya) i el seu desenvolupament es va dur a terme a Sindelfingen (Alemanya). El nou model celebrarà el seu debut davant el gran públic al Saló de l’Automòbil de París del 4 al 14 d’octubre de 2018.

El Classe A va inaugurar el 1997 el segment de vehicles compactes Mercedes-Benz i des de llavors s’han venut a tot el món més de sis milions d’unitats d’aquests models. El Classe A Sedan ve a ampliar aquesta família de models compactes Mercedes-Benz amb un setè integrant, aplicant tot el ‘know-how’ en berlines Premium de Mercedes-Benz de la seva Classe C, Classe I i Classe S.

Les mides principals del nou Classe A Sedan:

  • Longitud / Amplada / Alçada: 4.549 / 1.796 / 1.446 mm
  • Batalla: 2.729 mm
  • Volum del maleter: 420 litres
  • Alçada fins al sostre, davant / darrere: 1.024 / 944 mm
  • Amplada a l’altura dels colzes, davant / darrere: 1.457 / 1.446 mm
  • Espai per les espatlles, davant / darrere: 1.400 / 1.372 mm
  • Espai efectiu per a les cames, davant / darrere: 1.062 / 861 mm

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *