1. Home
  2. Actualitat
  3. La Federació Nacional de l’automòbil de França atorga la Medalla d’Or nacional francesa al Sr. Ernest Plana
La Federació Nacional de l’automòbil de França atorga la Medalla d’Or nacional francesa al Sr. Ernest Plana

La Federació Nacional de l’automòbil de França atorga la Medalla d’Or nacional francesa al Sr. Ernest Plana

0
0

El Sr Patrick Pardo, president de la Regió de Perpinyà, acompanyat del Sr. Robert Bassols, president de la Regió d’Occitània, ha lliurat en nom de la Federació Nacional, la Medalla d’Or nacional francesa al Sr. Ernest Plana en reconeixement per la seva etapa com a president de CORVE.

La Federació Nacional atorga anualment 3 medalles nacionals: or, plata i bronze a persones o institucions franceses. No obstant això, aquest any a petició de la Unió Patronal dels Pirineus Orientals ha concedit de manera excepcional la medalla d’or a una persona fora del territori nacional francès. El guardó vol reconèixer la feina feta, impulsant les bones relacions institucionals, l’intercanvi d’informació i experiències, així com la col·laboració mantinguda durant 20 anys a iniciativa del Sr. Plana.

L’acte s’ha realitzat en una reunió privada al Restaurant Torre Bonica amb l’assistència dels membres del Comitè Executiu de CORVE. Jordi Solà, actual president de CORVE i Pardo, han manifestat el seu compromís de continuar la tasca iniciada pel Sr. Plana i que amb aquest acte es reforcen els llaços i s’obre una nova etapa de col·laboració entre ambdues organitzacions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *