La Festa del Motor de l’Escuderia Mediterrània

L’equip celebra un cop més aquest acte i anuncia novetats pel 2024

L’Escuderia Mediterrània ha celebrat la seva Festa del Motor amb una assistència de més de 100 persones i una impressionant exposició de cotxes. Aquest acte tenia la finalitat d’homenatjar a les empreses col·laboradores i al personal voluntari d’assistència de l’escuderia, i premiar als pilots i copilots guanyadors de campionats durant el 2023. També, es va fer balanç de l’any anterior i s’han presentat les novetats pel 2024.

En aquesta celebració va assistir-hi Sergi Pérez, guanyador de la Peugeot Rally Cup Ibèrica i de la Beca Junior R2 RFEdA. A més, Pérez aquest any participarà en el Súper Campeonato de España de Rally, amb un Hyundai i20 Rally 2. Jan Rosa, flamant campió del Rally Dakar Classic 2024 també va ser en aquesta Festa del Motor.

Dins de les novetats de l’Escuderia Mediterrània per a aquest 2024, hi podem trobar la creació de la Copa Mediterrània -Freskibo, un trofeu social per a tots els socis i amb grans premis a final de temporada. Un altre gran anunci va ser la pàgina web de l’escuderia, amb l’objectiu de mantenir informats de les activitats a tots els participants i socis. L’Escuderia Mediterrània té l’objectiu de consolidar-se aquest any com a referent en el món del motor gironí i català.

Text: Roger Amores / Fotos: Escuderia Mediterrània

Total
0
Shares
Anterior
El fenomen Pedro Acosta

El fenomen Pedro Acosta

El murcià està causant sensació en la pretemporada de MotoGP

Posterior
Bastianini rebenta el cronòmetre en el segon test de Sepang

Bastianini rebenta el cronòmetre en el segon test de Sepang

Jorge Martín ha fet segon i està sent el més regular

També et pot interessar
Total
0
Share