La FIA vol tenir accés immediat per revisar les fàbriques dels equips

L’organisme ha d’avisar amb molta antelació abans de fer una inspecció
La seu de Red Bull Racing. RED BULL CONTENT POOL

La normativa actual de la F1 té diversos punts que parlen de la forma de treballar en les fàbriques dels equips. Hi ha una sèrie de restriccions per vetllar per una competició justa. Límit de proves, regular la quantitat d’informació que es poden passar entre escuderies col·laboradores, límit de costs i un màxim de personal extern del qual es pot disposar. No obstant això, la FIA ha d’avisar amb molta antelació per visitar les centrals dels equips, així que les irregularitats són difícils de detectar en aquestes revisions. És per això que aquest organisme vol instaurar noves dinàmiques on puguin fer inspeccions amb avís immediat.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és red-bull-racing-fabrica-1024x683.jpg
La seu de Red Bull Racing. RED BULL CONTENT POOL

“Volem arribar a una situació de preavís zero. No creiem que hàgim d’entrar per la porta com si res, però sí que pensem que seria correcte comptar amb un procés en el qual puguem trucar-los per telèfon, i algú surti a recollir a aquestes persones i puguin dir: ‘Vull anar a veure el túnel de vent o el que sigui”, iniciava Nikolas Tombazis, responsable de monoplaces a la FIA. “Al voltant de 10 o 15 minuts, volem arribar al punt en el qual sigui realment immediat. No hem d’esperar a la porta una hora o una cosa així”, continuava el membre de l’organisme parlant sobre el temps d’espera en les portes de les seus de les formacions.

A més, Trombazis ha desvelat que han ampliat el personal en el departament d’inspeccions, i que ara tenen capacitat per fer revisions cada dues o tres setmanes. Veurem si s’imposa aquesta nova forma de treballar pròximament.

Text: Roger Amores / Fotos: Red Bull Content Pool

Total
0
Shares
Anterior
Ducati no assegura la renovació de Bagnaia

Ducati no assegura la renovació de Bagnaia

Preveuen unes negociacions difícils amb el bicampió del món

Posterior
El Mercedes-AMG SL 63 S E Performance: l’esportiu lleuger inspirat en la F1

El Mercedes-AMG SL 63 S E Performance: l’esportiu lleuger inspirat en la F1

Mercedes-Benz irromp amb l’esportiu lleuger més potent i innovador del

També et pot interessar
Total
0
Share