La Fira VO de Sant Lluc d’Olot torna amb més força que mai

La Fira de Sant Lluc és la fira amb més història d’Olot! Fa més de 700 anys que es fa i té lloc cada tardor. Enguany tindrà lloc el 15 i 16 d’octubre.

La Fira de Sant Lluc és un dels grans esdeveniments a Olot. És coneguda com “la Fira de tardor” i té 3 eixos conductors:

  • La Fira del Dibuix, on diferents artistes exposen sota les voltes de la plaça Clarà els seus dibuixos i il·lustracions. Sabeu per què hi ha aquesta connexió entre Sant Lluc i la Fira del Dibuix? Doncs perquè Sant Lluc és el patró dels artistes i, a Olot, d’art, en saben un munt!
  • La Fira Ramadera que és l’origen de la fira (any 1315) vinculat als moviments transhumants dels ramats des de les muntanyes del Ripollès a la Fira de Sant Narcís de Girona.
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió que enguany arriba a la 12a edició amb més de 100 vehicles d’ocasió, Km. 0 i de gerència.

A més a més, hi ha programades més de 50 activitats complementàries com la trobada de puntaries, la tractorada, la bike partyatraccions infantils o l’espectacle Secrets a la plaça del Carme com a festa d’inici de Rialles.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Cupra Born E-Boost: Més de 500 kms d’autonomia i el tacte d’un autèntic GTI

Cupra Born E-Boost: Més de 500 kms d’autonomia i el tacte d’un autèntic GTI

El CUPRA Born traspua esportivitat i fins i tot té un punt

Posterior
Nissan Juke Hybrid: Lògica ecològica

Nissan Juke Hybrid: Lògica ecològica

La passió amb la que ha arribat aquest nou propulsor híbrid li va com anell al

També et pot interessar
Total
0
Share