1. Home
  2. Actualitat
  3. La FurgoVolkswagen 2015 vol ser més fidel que mai a l’esperit original
La FurgoVolkswagen 2015 vol ser més fidel que mai a l’esperit original

La FurgoVolkswagen 2015 vol ser més fidel que mai a l’esperit original

0
0

Volkswagen Vehicles Comercials ja ha obert les inscripcions de la FurgoVolkswagen 2015, que se celebrarà del 12 al 14 de juny. Com cada any, la marca reuneix els amants de les seves inconfusibles furgonetes en un ambient festiu. El càmping La Ballena Alegre, a Sant Pere Pescador, tornarà a ser el punt de trobada de tots els seguidors de la marca, arribats des de tot l’Estat espanyol i Europa, disposats a compartir un cap de setmana de sol i platja amb les seves furgonetes com a protagonistes. L’edició d’aquest any serà especial, ja que coincideix amb el llançament de la sisena generació de les mítiques furgonetes Transporter i Multivan, fidels hereves dels valors de llibertat i aventura d’aquest model.

AF CROMALI´N LOGO CONCENTRACIO´ VWPer als milers d’aficionats a la marca, Volkswagen Vehicles Comercials ha obert les inscripcions, a través del web www.vencontufurgo.com. Com cada edició, la FurgoVolkswagen oferirà a tots els assistents un programa molt complet en el qual no faltaran la barbacoa a la platja, actuacions en directe, desfilada de furgonetes, la gran foto de família o el concurs de disfresses. La temàtica aquest any se centra en els superherois de còmic més emblemàtics. Dividit en nou categories que es poden consultar al web www.vencontufurgo.com, el concurs premiarà les furgonetes que millor representin l’esperit de Batman, Wonder Woman, Spiderman o Hulk, entre altres personatges.

A més, els assistents a la FurgoVolkswagen 2015 podran conèixer en primera persona alguns dels nous vehicles de la sisena generació de la gamma més icònica de la marca, que arribaran al mercat el mes de juliol. Durant els seus 12 anys d’història, cada edició de la FurgoVolkswagen ha suposat un nou èxit de participació. En 2014, la FurgoVolkswagen va reunir més de 3.000 aficionats i 642 furgonetes. Aquest any, Volkswagen Vehicles Comercials vol millorar les xifres amb un esdeveniment en el qual els seus seguidors tindran l’oportunitat de compartir experiències i conèixer molt de prop l’essència de la marca.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *