1. Home
  2. Actualitat
  3. La gamma Aygo presenta les edicions especials X-Cite i el X-Clusiv
La gamma Aygo presenta les edicions especials X-Cite i el X-Clusiv

La gamma Aygo presenta les edicions especials X-Cite i el X-Clusiv

0
0

Toyota llança la gamma 2016 de Aygo amb diverses novetats, entre les quals destaquen les dues noves edicions especials. Els nous Aygo X-citi i Aygo X-clusiv. Des del seu llançament a l’Estat Espanyol al gener de 2015 el vehicle s’ha caracteritzat per la seva capacitat de personalització, ja que més d’una desena de peces es poden substituir fàcilment en poc temps.

El Toyota Aygo
El Toyota Aygo

La tercera versió de l’edició especial X-cite després de les de colors X-taronja i X-cyan que s’han comercialitzat anteriorment, arriba ara a la gamma com la variant més cridanera gràcies al seu color X-groc en gran part de la carrosseria .

El Aygo X-Cite

Aquest to es combina amb la X del frontal i una inserció en el para-xocs del darrere en negre piano, un color que està present també el embellidor del para-xocs davanter, la carcassa dels miralls retrovisors i les llantes d’aliatge, de 15 “i doble radi.

Dins l’habitacle, el groc segueix sent protagonista, amb presència no només a la zona interna de les portes sinó també en els repunts de les estoretes i els embellidors de les sortides del sistema de climatització i la inserció de la palanca de canvi.

Al voltant del quadre d’instruments, la consola central i la part baixa de la palanca de canvi hi ha insercions en negre piano, mentre que els tiradors interiors de les portes tenen un acabat cromat. La tapisseria és de cuir negre.

El Aygo X-Clusiv

Per la seva banda, la segona versió de X-clusiv, que substitueix a la de carrosseria x-negre
i diversos elements en contrast en color x-plata que es va comercialitzar entre gener de 2015 i juny de 2016, passa a ser la variant més enfocada al bon temps de la gamma gràcies al seu sostre de lona descapotable.

La capota de tela, que compta amb accionament elèctric, cobreix pràcticament tota la superfície del sostre. Un cop oberta, queda replegada a la zona posterior de la carrosseria, deixant a l’aire els caps dels ocupants de les dues files de seients.

El color exterior de la segona edició de l’X-Clusiv és x-gris fosc, davant del x-negre de la versió precedent. A més, l’habitacle va ara en color gris polit i compta amb seients entapissats de cuir, quelcom no disponible anteriorment en aquesta variant de la gamma Aygo.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *