La gamma camper de Peugeot i Tinkervan: per a gaudir de la natura

Peugeot porta la seva aposta pel confort, l’elegància i el plaer de l’automòbil als amants de la natura i les activitats a l’aire lliure amb la seva nova gamma camper. Basades la Traveller i la Rifter Long, models polivalents que destaquen per la seva modularitat i la seva capacitat d’adaptació, aquestes versions camperizadas es distingeixen per mantenir pràcticament totes les prestacions, els equipaments i les opcions presents en les versions “de base”.

Peugeot trenca amb tabús en aquest segment. Primerament, portant el nivell d’equipament i les prestacions d’aquest tipus vehicles a una nova categoria amb el Peugeot Rifter by Tinkervan, basat en la carrosseria Long. A més, tant el Rifter com el Traveller by Tinkervan ofereixen elements nous, com un sistema de climatització totalment compatible amb el sostre elevable, o la lliure elecció del color de la carrosseria, que passen a formar part de l’oferta d’equipaments d’aquestes versions. El mateix succeeix amb el tipus de tapisseria, les funcions d’ajuda a la conducció, el navegador 3D Peugeot Connect NAV i els equipaments estètics i de confort.

Una altre gran avantatge és la discreció. Vist des de fora i amb el sostre plegat, pocs indicis poden fer sospitar que un Peugeot Traveller o Rifter by Tinkervan és, en realitat, un “camper” superequipat.

En heredar les principals característiques del Peugeot Traveller, la seva versió Camper és, a més, un dels pocs vehicles de la seva categoria capaç d’entrar en un garatge o en un pàrquing subterrani. Un tret que accentua la seva polivalència de vehicle pensat tant per a la vida urbana de dilluns a divendres com per a escapades de diversos dies els caps de setmana o durant les vacances.

La versatilitat del Peugeot Traveller by Tinkervan i del Peugeot Rifter by Tinkervan també es poden veure en el seu increïble modularitat. En qüestió de minuts, passa de ser un turisme de 5 places a un camper totalment preparat per a 3 dies de contacte amb la natura. Tots dos models ofereixen tres espais de vida diferenciats: un dormitori al sostre elevable, un llit sobre el maleter i la fila del darrere i un saló, gràcies a la taula plegable i els seients giratoris.

El sostre elevable, amb un màxim 1,98 metres plegat, posseeix una de les cotes més baixes del mercat a l’altura d’un vehicle amb sostre elevable instal·lat. Destaca pel seu confort i la seva lluminositat, gràcies a les seves àmplies finestres laterals i frontals que poden obrir-se totalment per banyar de llum l’interior. Tota una novetat respecte als seus competidors.

Amb el Peugeot Traveller by Tinkervan i el Peugeot Rifter by Tinkervan, Peugeot arriba a un mercat prometedor amb una alternativa eficient, d’altes prestacions, confortable i capaç d’adaptar-se a qualsevol situació.

 

Vehicles cada vegada més demandats

Les campers i autocaravanes estan de moda. Estan deixant de ser un nínxol per a una minoria d’aficionats per convertir-se en un segment amb cada vegada més clients potencials Les dades de l’últim any són espectaculars: les matriculacions d’aquest tipus de vehicles han pujat al voltant d’un 30%. En l’últim lustre, els seus volums han crescut ni més ni menys que un 120%.

És una tendència que està en línia amb nous estils de vida, amb noves formes de gaudir de l’oci. Activitats com el senderisme, l’esquí de travessia, l’escalada o la bicicleta de muntanya cada vegada són més populars. Passar un cap de setmana o un pont en contacte amb la natura és una opció atractiva per a molts.

 

Tinkervan, un soci de renom

Peugeot s’introdueix en l’univers exigent dels vehicles camper de la mà de Tinkervan, tot un referent. Aquesta empresa d’Osca, fundada fa només 14 anys, ha aconseguit fer-se un nom entre els aficionats a les activitats a l’aire lliure. Els seus punts forts són la qualitat dels seus acabats, l’ús de tecnologies avançades, com la impressió 3D, i el senzill, pràctic i poc invasiu en la personalitat de el vehicle d’origen. Amb això aconsegueixen convertir un turisme aparentment convencional en un vehicle camperizado.

Tinkervan és empresa líder a Espanya en el sector de la camperització. Ha estat pionera en la transformació de vehicles per adaptar diferents equipaments camper a les necessitats del dia a dia i d’oci dels usuaris. Aquesta companyia amb seu a Osca treballa com a carrosser camper autoritzat o recomanat per a grans companyies del sector de l’automòbil. Des del seu inici, Tinkervan ha apostat per la qualitat de producte i servei, i la constant inversió en R + D + I, investigant en nous desenvolupaments, materials i processos productius. Tinkervan, que s’ocupa de tot el procés de transformació i equipament de el vehicle, compta amb un equip de professionals especialitzats, amb alta qualificació tècnica. També disposa de botiga en línia de més de 800 productes i accessoris per a equipament camper.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Mitsubishi presenta el nou Eclipse Cross Black Edition, més espectacular i connectat!

Mitsubishi presenta el nou Eclipse Cross Black Edition, més espectacular i connectat!

Ja està a la venda el nou Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition, que estrena

Posterior
Calendari provisional amb 19 curses per a la Fórmula 1

Calendari provisional amb 19 curses per a la Fórmula 1

El Gran Premi d’Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya es podria fer la

També et pot interessar
Total
0
Share