1. Home
  2. Motos
  3. La gamma KTM Adventure 2015 ja està en marxa
La gamma KTM Adventure 2015 ja està en marxa

La gamma KTM Adventure 2015 ja està en marxa

0
0

KTM presenta aquest 2015 les noves versions  de la 1290 Super Adventure i de la 1050  Adventure  que s’uneixen a unes millorades 1190 Adventure i 1190 Adventure R.

KTM

La nova KTM 1290 Super Adventure fa honor al seu nom redefinint  els cànons de turisme de luxe en una motocicleta. Amb 160 CV de potència, 140 Nm de parell motor, suspensions semiactives, control de creuer, llums de cuneta i control d’arrencada en pujades opcional, KTM porta a aquest segment un moto dotada amb la més avançada tecnologia juntament amb una major potència, confort i equipament.

La KTM 1050 Adventure renuncia a un excessiu equipament i potència per a aquells que busquen una travel enduro que ofereixi grans dosis de diversió i confort en les llargues distàncies, però amb una part cicle ideal en carreters de corbes o fins i tot entre el trànsit urbà. La reducció en la cilindrada del motor V-Twin, estrenat a la KTM 1190 Adventure, no suposa una reducció de diversió  ja que ofereix les mateixes xifres d’entrega de potència (95 CV) i parell motor que la seva germana gran. A més, per a aquells que només tinguin el permís A2, la 1050 està disponible també en versió limitada.

Dedicada a aquesta nova gamma de motocicletes, KTM presenta un nou microsite: www.ktmadventure.com, en el qual els usuaris podran comparar els models entre ells per escollir l’opció que més els li convingui, a més de poder explorar l’àmplia gamma de peces PowerParts disponibles per a elles i també compartir fotografies d’aventures amb altres usuaris amb aquests models.

Les noves 1050 i 1290 arribaran a la Xarxa de Concessionaris Oficials de KTM aquest mateix mes de febrer.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *