La gran oportunitat de Joan Mir amb la sortida de Márquez d’Honda

El mallorquí afronta la temporada amb el pes del desenvolupament de la moto
Joan Mir abans d’una cursa. REPSOL HONDA

Després d’onze temporades i sis títols de MotoGP, Marc Márquez abandona l’equip Repsol Honda per iniciar una nova aventura en el Gresini Racing Team. La formació de la marca de l’ala daurada haurà d’afrontar la pèrdua del pilot més guanyador de la seva història, i evolucionar molt una moto que sempre havia estat pensada a aconseguir el millor rendiment del Cerverí. Amb aquest escenari, emergeix la figura de Joan Mir, que és el principal pilot de l’equip de fàbrica, i té una gran oportunitat per retornar a la millor moto de la història al camí de la victòria.

Joan Mir perseguint a Marc Márquez en una cursa. REPSOL HONDA

“Tenim una oportunitat molt bonica de poder decidir una mica més en la direcció del desenvolupament perquè Luca Marini, com jo l’any passat, no pot fer cap comparació entre la moto actual i l’anterior. Si escolten les meves indicacions i el meu feedback de cara a la temporada 2024, estic segur que podem fer molt bona feina”, es mostrava il·lusionat Joan Mir, després d’opinar que creu que els seus comentaris tindran més pes amb la marxa de Marc Márquez. Després del test de València, Mir va reconèixer que era la primera vegada que Honda portava innovacions que “realment funcionaven”.

El mallorquí només ha pogut sumar 26 punts en una temporada marcada per les lesions, on ha marcat el seu rècord de caigudes, amb 24. El campió del món del 2020 ha confessat que, més que motivat pel 2024, sentia la necessitat de desconnectar durant les vacances després d’un any tan dur. “És veritat que al final de la temporada, més que sentir motivació per a l’any que ve, el que més desitjo és acabar i anar-me’n a dormir després d’una temporada com aquesta”, ha bromejat.

Hi ha molta expectació per veure el rendiment de Mir aquesta temporada. Veurem si les evolucions d’Honda i l’ajuda de les concessions li ofereixen al pilot una bona moto per firmar una temporada més competitiva que l’anterior.

Text: Roger Amores / Fotos: Repsol Honda

Total
0
Shares
Anterior
Toyota PROACE MAX elèctrica: innovació i sostenibilitat en mobilitat comercial

Toyota PROACE MAX elèctrica: innovació i sostenibilitat en mobilitat comercial

La darrera incorporació a la família PROACE de Toyota, la PROACE MAX elèctrica,

Posterior
MotoGP al·lucina amb Pedro Acosta

MotoGP al·lucina amb Pedro Acosta

El murcià és un alumne avantatjat i donarà grans moments a la categoria

També et pot interessar
Total
0
Share