La Harley-Davidson Night, una festa amb molta essència

Van presentar les Road Glide i Street Glide a la mateixa hora arreu d’Espanya

Harley-Davidson va organitzar la Harley-Davidson Night el divendres 15 de març. Aquesta festa es va celebrar en totes les localitats d’Espanya on la marca té botiga, creant un concepte que va molt més enllà d’una celebració. En aquest esdeveniment, organitzat per als seus clients amb la seva essència característica, Harley-Davidson va presentar els dos nous models de la seva gamma: la Harley-Davidson Road Glide i la Harley-Davidson Street Glide.

En la Harley-Davidson Night de Girona, en el concessionari oficial de la marca ubicat a Fornells de la Selva, hi van assistir més de 200 persones que els unia el mateix: un estil de vida i un esperit rebel. Els motors de les diferents motos dels assistents que van arribar en massa, la música rock antiga que punxava el DJ i les ganes de divertir-se de la gent van generar un ambient màgic únic. Tots els centres d’Espanya van desvetllar els nous models a la mateixa hora, unint-los malgrat la distància.

Totes les festes simultànies van tenir el mateix aspecte i el mateix funcionament. Un llibre d’estil repartit en tots els centres de Harley-Davidson marcava les directrius a seguir, fent que tots els clients visquessin la mateixa experiència sense importar on fossin. Finalment, es va fer un sorteig del marxandatge amb tots els que van formar part d’aquesta gran festivitat.

Text: Roger Amores / Fotos: Jordi Fanyanàs

Total
0
Shares
Anterior
OFICIAL: Fermín Aldeguer firma amb Ducati per dues temporades

OFICIAL: Fermín Aldeguer firma amb Ducati per dues temporades

El murcià debutarà a MotoGP amb la millor moto de la graella

Posterior
BMW estudia la seva entrada a MotoGP

BMW estudia la seva entrada a MotoGP

Els alemanys han tingut canvis en la direcció i no ho veuen amb mals ulls

També et pot interessar
Total
0
Share