La història dels cotxes Ford dels anys 80 conservats en perfecte estat per amor

Auto Retro i Road Track treuen a la llum un relat de pel·lícula a Alemanya
Captura de pantalla del vídeo. AUTO RETRO

El canal de YouTube Auto Retro van llançar-se a l’aventura a Ingolstadt, Alemanya, en la recerca d’un concessionari abandonat dels anys 80. No tenien la certesa que aquest espai encara existís, simplement que havia existit. Un cop van arribar a la ubicació, van descobrir que el seu viatge havia valgut la pena, ja que van trobar sis cotxes Ford en perfecte estat. El motiu pel qual els vehicles havien sigut conservats durant tant temps és que la dona del propietari els va mantenir com a peces de museu en homenatge al seu difunt marit.

Auto Retro van revisar les imatges de Google Maps amb l’Street View, però havien sigut enregistrades feia més d’una dècada. Van arriscar-se a viatjar des del Regne Unit fins a Alemanya i no obtenir els resultats que esperaven, però en la moneda els hi va sortir cara. En arribar, van trobar l’antic concessionari Ford de la ciutat amb tres Ford Sierra, un Ford Escort, un Ford Fiesta i un Ford Orion, alguns d’ells amb les cobertures de plàstic en els seients i els comptaquilòmetres amb menys de cinc quilòmetres recorreguts.

Captura de pantalla del vídeo on es veu l’Street View de Google Maps. AUTO RETRO

Segons ha explicat la revista Road Track, aquest concessionari d’Ingolstadt va arribar a tenir al voltant de 300 cotxes disponibles en el seu millor moment, però a mitjans dels anys 80 van haver de tancar. Després, el propietari va continuar venent vehicles independentment. L’any 1994 va morir, i la seva dona va vendre la majoria de les accions. No obstant això, va conservar els sis vehicles, i els va traslladar a la sala de vendes com a articles de museu que eren visitats esporàdicament. La dona va encarregar-se del manteniment del local i els Ford fins que va haver de ser traslladada a una residència per a persones de la tercera edat. En aquell moment, els vehicles i el centre van ser abandonats.

Una història d’amor que va provocar que ara hi hagi sis reliquies de cotxes molt populars de fa al voltant de quatre dècades.

Total
0
Shares
Anterior
Descobreix l’emoció de conduir sobre el gel amb els cursos d’hivern Audi

Descobreix l’emoció de conduir sobre el gel amb els cursos d’hivern Audi

Audi dóna la benvinguda al nou any amb els seus esperats cursos de conducció

Posterior
La Xarxa de Concessionaris Suzuki coneix el nou Swift

La Xarxa de Concessionaris Suzuki coneix el nou Swift

Se celebra la trobada semestral de Suzuki Ibèrica

També et pot interessar
Total
0
Share