1. Home
  2. Actualitat
  3. La indústria del motor catalana es ven a la Xina
La indústria del motor catalana es ven a la Xina

La indústria del motor catalana es ven a la Xina

0
0

Set empreses catalanes del món de l’automoció han viatjat a la Xina per buscar oportunitats de negoci en el que està cridat a ser el principal mercat per la indústria automobilística del món.

Una fàbrica xinesa de vehicles. (Foto: Siyuwj / Wikimedia Commons)
Una fàbrica xinesa de vehicles. (Foto: Siyuwj / Wikimedia Commons)

Aquesta missió comercial està organitzada pel Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) i avalada per l’agència d’internacionalització i promoció de l’empresa catalana, Acció. L’objectiu és facilitar l’entrada d’empreses catalanes en el mercat xinès.

Zanini, Doga, GPO, Motor Anoia, AMES, MMM i Infun Group han pogut contactar amb proveïdors i fabricants locals i han fet una visita per les empreses més importants del país com Chery, Dongfeng Honda o Volkswagen.

La Xina fabrica un de cada quatre cotxes que hi ha al món i no té restriccions en l’implantació de proveïdors estrangers.

El CIAC va nèixer el 2013 i està integrat per 139 empreses. Té l’objectiu de reforçar a competitivitat de la indústria del motor a Catalunya i fomentar els llocs de treball que hi van lligats. El sector és un dels més importants del país. Representa el 7% del PIB català i dóna feina directa o indirectament a 90.000 persones.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *