1. Home
  2. Motos
  3. La llegenda de MV Agusta continua amb la F3 800 AGO
La llegenda de MV Agusta continua amb la F3 800 AGO

La llegenda de MV Agusta continua amb la F3 800 AGO

0
0

MV Agusta posarà a la venda, al maig i per 25.695 €, una edició limitada de només 300 unitats de la MV Agusta F3 800 AGO, una rèplica de la motocicleta MV Agusta ‘Grand Prix’ que va convertir a Giacomo Agostini en una llegenda. La F3 800 AGO posseeix una tecnologia fascinant, per oferir un rendiment sorprenent i un inigualable plaer de conducció. El control electrònic del motor i de tracció juga un paper fonamental, assegurant el millor rendiment en tot moment i permetent al pilot escollir entre tres modes preestablerts de lliurement de potència, més un mode addicional personalitzable.

MV Agusta F3 800

Gràcies al MVICs (Motor & Vehicle Integrated Control System), el pilot té el control absolut sobre el procés de posada a punt i es beneficia de la versatilitat excepcional que ofereix aquesta moto. El rendiment i la seguretat van de la mà amb un dels millors sistemes ABS creats específicament per a un moto esportiva com la F3 800 AGO, l’ABS Bosch 9MP que dotat de mode “carrera” i sistema RLM, evita l’elevació de la roda del darrera en fortes frenades. Un ABS lleuger i realment compacte que evita el bloqueig i al mateix temps garanteix les distàncies més curtes possibles de parada en condicions crítiques de frenada.

L’ús de fibra de carboni en els parafangs davanter i posterior li donen a la F3 800 AGO un aspecte de carreres real i resta pes al conjunt. La F3 800 AGO és única en cada detall. Una placa de plata, fixada a la tija superior de la direcció, ens revelarà una progressió numèrica certificant-nos que la nova F3 800 AGO és una de les creacions més exclusives de MV Agusta. A més, inclou l’autògraf del 15 vegades campió del món de motociclisme a la cara superior del tanc de combustible. Cada una d’aquestes exclusives F3 800, seran entregades juntament amb un certificat especial, firmat pel propi Giacomo Agostini, el que suposa una mostra addicional de la singularitat i originalitat d’aquesta última llegenda MV Agusta.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *