1. Home
  2. Actualitat
  3. La meteorologia adversa marca un Ral·li Costa Brava molt disputat
La meteorologia adversa marca un Ral·li Costa Brava molt disputat

La meteorologia adversa marca un Ral·li Costa Brava molt disputat

0
0
Foto: Jaime-Palau Ribes
Foto: Jaime-Palau Ribes

El Lancia de Lucky i Pons va guanyar el 65 Rally Moritz Costa Brava mentre que el BMW de Gutiérrez i Garcia va guanyar l’apartat de velocitat catalana i espanyola en un ral·li molt competit en les quatre categories de regularitat.

Amb els podis de totes les categories, tant de Velocitat com de Regularitat, el repartiment de premis va posar diumenge el punt final a la cursa que amb la qual es van iniciar els Campionats d’Europa, Espanya i Catalunya de totes especialitats.

Els italians ‘Lucky’ Battistolli-Fabrizia Pons (Lancia Delta HF Integrale 16V) van guanyar la categoria absoluta de Velocitat a l’apartat europeu, mentre que Francesc Gutiérrez-Alex García (BMW M3) van aconseguir el triomf absolut en les classificacions respectives dels Campionats d’Espanya i de Catalunya.

Cursa competida i difícil

El desenvolupament d’aquesta cursa va ser difícil amb un total de 150 cotxes distribuïts en les modalitats de Velocitat (66 cotxes), Legend (36) i Regularitat (48).

La categoria de Regularitat va viure una de les edicions més complicades, principalment per les carreteres lliscants en les quals van haver de còrrer els pilots. Al xàfec del divendres cal sumar-hi la nevada matinal del dissabte amb un asfalt molt brut pel pas dels 4×4 que va propiciar moltes sortides de pista que sumats a alguns problemes tècnics van donar un gir complet a les classificacions inicials.

Gorka Gorroño-Mikel Oleaga (Ford Escort RS2000) van aconseguir mantenir el seu liderat a l’apartat del Campionat d’Espanya de Regularitat Sport, igual que Alberto Emiliano Perucca-Carles Jiménez (Seat Ronda Crono) en el Campionat d’Espanya de Regularitat. Per contra, Kim Vilatarsana-Joan Codinachs (Renault) es van veure abocats a la retirada en el Campionat de Catalunya de Regularitat Súper Sport, categoria en la que van vèncer Xavi Domingo-Jordi Vilagrà (Porsche 911 Carrera 3.2), mentre que Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) van conquerir el triomf en el Campionat de Catalunya de Regularitat Sport.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *