1. Home
  2. Cotxes
  3. La nova Classe B de Mercedes-Benz ara disponible amb sistemes alternatius de propulsió
La nova Classe B de Mercedes-Benz ara disponible amb sistemes alternatius de propulsió

La nova Classe B de Mercedes-Benz ara disponible amb sistemes alternatius de propulsió

0
0

Mercedes-Benz ha sotmès a la seva Classe B a una profunda actualització. Ara s’amplia amb dos models de propulsió alternativa, la Classe B Electric Drive i la B 200 Natural Gas Drive.

Classe B

El motor elèctric de la Classe B Electric Drive permet gaudir d’una conducció àgil i segura amb una autonomia de fins a 200 quilòmetres sense emissions. La propulsió silenciosa i exempta d’emissions directes va a càrrec d’un motor elèctric de 132 kW de potència. La preclimatització de l’habitacle muntada de sèrie i innovadors equips opcionals com el sistema de frens recuperatiu assistit per radar i l’ampliació de l’autonomia a través del Range Plus augmenten el confort i la utilitat per a l’ús diari.

Circulant amb gas natural, el B200 Natural Gas Drive de 156 CV registra un consum mitjà de només 4,2 kg/100 km i arriba a una velocitat màxima de 200 km/h. Per a situacions d’emergències s’hi ha instal·lat un petit dipòsit de gasolina amb capacitat per a 12 litres. L’autonomia en règim de gas natural és d’uns 500 quilòmetres.

Ambdós vehicles utilitzen el concepte de carrosseria modular “Energy Space”. Als baixos d’aquests models s’hi allotja la bateria d’ions de liti (Classe B Electric Drive) o bé un dipòsit gran i dos petits de gas, així com un dipòsit de gasolina de 12 litres (B 200 Natural Gas). Gràcies a aquesta distribució i ubicació dels components, el vehicle de cinc places manté la capacitat del maleter.

Mercedes-Benz també ha actualitzat l’habitacle de la Classe B, que ara és més individual, exclusiu i modern, ha ampliat les funcions del Collision Prevention Assist Plus i ha perfeccionat el sistema d’alerta per cansament Attention Assist.

La Classe B Electric Drive es podrà encarregar a partir del 3 de novembre i els primers exemplars s’entregaran abans de finals d’any mentre que la Classe B 200 Natural Gas arribarà als concessionaris a partir del 29 de novembre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *