1. Home
  2. Motos
  3. La nova Crosstourer, amb maletes i top box posterior de regal
La nova Crosstourer, amb maletes i top box posterior de regal

La nova Crosstourer, amb maletes i top box posterior de regal

0
0

Ara, podràs gaudir de la teva Honda Crosstourer amb les maletes laterals i el top box posterior de regal.

Crosstourer

Per beneficiar-te d’aquesta promoció, només has de contractar el servei HondaPlus, mitjançant el qual, per només 250 euros, obtindràs altres grans avantatges amb la compra de la teva nova Crosstourer, com l’ampliació de la garantia oficial de la marca a quatre anys o la possibilitat de finançar fins a 10.000 euros a 36 mesos sense interessos, beneficiant-te   a més de l’assegurança gratuïta durant el primer any, una revisió anual gratuïta, servei de moto de substitució i un 15% de descompte en accessoris.

Tant les maletes com el top box compten amb la màxima qualitat garantida pels accessoris originals Honda. Pel que fa a les maletes, aquetes es col·loquen directament a la moto sense necessitat d’instal·lar cap ancoratge. La maleta dreta té una capacitat de 35 litres, mentre que a l’esquerra, de 39 litres, podrem guardar fins a un casc integral. El top box posterior, de 32 litres, també pot acollir un altre casc integral.

El preu de la Honda Crosstourer amb les maletes i el top box de 32 litres és a partir de 16.199 euros. La promoció és vàlida fins el 31 de juliol de 2014.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *