1. Home
  2. Actualitat
  3. La nova generació de l’Opel Astra estrenarà il·luminació LED matricial IntelliLux
La nova generació de l’Opel Astra estrenarà il·luminació LED matricial IntelliLux

La nova generació de l’Opel Astra estrenarà il·luminació LED matricial IntelliLux

0
0

El sistema d’il·luminació del futur farà el seu debut a la nova generació del Opel Astra, que serà presentat en el Saló de Frankfurt (del 17 al 27 de setembre de 2015).  La revolucionària tecnologia matricial IntelliLux, completament de LEDs, estarà disponible per primera vegada en la classe compacta, amb la qual cosa la més avançada tecnologia d’il·luminació serà disponible per a un major nombre de clients. Després d’haver introduït el sistema d’il·luminació adaptativa amb fars de xenó dual en l’actual generació de l’Astra, Opel assumeix novament el paper de pioner en tecnologies d’il·luminació amb la seva nova generació de models compactes.

Opel_Sistema%20Opel%20IntelliLux_1Consistent en 16 segments de LED -vuit a cada costat del vehicle- el nou sistema LED matricial adapta de forma constant i automàtica la profunditat i distribució del raig de llum segons les condicions del trànsit. El sistema funciona conjuntament amb el de càmera frontal Opel Eye el qual, per exemple, detecta la presència d’altres vehicles en moviment, de manera que els segments de LEDs que podrien enlluernar els conductors que circulen en sentit contrari s’apaguen i s’encenen automàticament.

Tan aviat el vehicle abandona la zona urbana, es connecten automàticament els llums llargs, i es mantenen sempre connectats, la qual cosa dóna com a resultat un gran increment de la seguretat, tal com ho confirma un estudi realitzat per la Universitat Tècnica de Darmstadt i la Iniciativa Europea LightSightSafety. L’estudi demostra que conduint a més de 80 km/hora, els conductors poden detectar els objectes en els laterals de la carretera entre 30 i 40 metres abans que conduint amb els llums curtes de fars halògens o de xenó. I aquesta major distància els dóna un marge suplementari de 1,5 segons per reaccionar.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *